E+S: Acte Cloenda Escoles + Sostenibles de Barcelona

El passat 28 de maig catorze nois i noies van participar en l’acte de cloenda de les Escoles més Sostenibles de Barcelona que es va celebrar a les Cotxeres de Sants. Es tracta d’alumnat que, de manera voluntària, al llarg del curs han col·laborat com a delegats verds en diferents accions proposades pel centre. Per exemple, la campanya dels embolcalls sostenibles, el reg setmanal de les plantes de l’institut, el manteniment de l’hort, la gestió de residus o la decoració de Nadal sostenible. 

L’institut Jaume Balmes forma part d’aquesta xarxa escolar i tots els anys se celebra aquesta trobada per compartir experiències entre centres. Es tracta d’una jornada on van representants dels centres de Barcelona i l’alumnat pot conèixer altres joves amb les seves mateixes inquietuds per la sostenibilitat i medi ambient i pensar idees per implantar en el nostre centre.

L’alumnat i les professores es van desplaçar a la trobada en transport públic i hi van estar gairebé tot el matí. A l’inici es van fer unes dinàmiques per establir contacte i coneixença entre instituts. Després es va dur a terme una fira per mostrar totes les accions que han fet les escoles. Finalment, l’organització va oferir als participants un piscolabis saludable i sostenible. Fins i tot va visitar la fira l’alcalde de Barcelona i va parlar amb alguns dels alumnes dels estands.

El nostre alumnat va quedar molt satisfet perquè va veure reconeguda tota la feina que ha fet al llarg del curs.



Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.