ESO4. Desè aniversari de l’APSC

El 20 de setembre va començar el projecte d’Aprenentatge i Servei Comunitari del Jaume Balmes. Es tracta d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat, en els quals l’alumnat es forma treballant sobre necessitats reals del seu entorn per tal de millorar-lo. L’objectiu de l’APSC és educar la consciència de comunitat a partir de la creació i desenvolupament de projectes socials com a ciutadans i ciutadanes actius en una societat que en un futur estarà plenament a les seves mans. Promou una reflexió constant i un aprenentatge vivencial i significatiu.

El divendres 11 d’octubre s’ha fet la presentació de les entitats que participen en el projecte d’Aprenentatge i Servei Comunitari del nostre institut, que finalitzarà el 14 de febrer, amb un gran acte de cloenda. 

Agraïm la seva participació a les següents entitats: Amnistia Internacional, Arrels Fundació, Associació contra el càncer a Barcelona, Banc dels aliments, Escoles + Sostenibles, Fundació Jubert Figueras, Joves Eixample, Sant’Egidio i Sant Joan de Déu -Magic Line-. 

L’alumnat ha pogut escollir, en la mesura del possible, l’entitat amb la qual vol col·laborar. Més endavant us anirem informant de les activitats que van fent i de les sortides que realitzaran.



Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.